Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere

Casefair

HR

København, Lyngbyvej, Danmark


Virksomhedsprofil

HVEM ER CASEFAIR

Idéen om Casefair opstod i 2017, da to unge entreprenører besluttede sig for at skabe det rekrutteringsformat, de undrede sig over ikke fandtes.

De ville gøre op med den mur af bias og irrelevante krav, man som nyuddannet ofte bliver mødt med, når en uddannelse og begrænset arbejdserfaring er alt, man har at sælge sig selv på.

Forankret i den seneste videnskab, veldokumenteret research, praktisk erfaring og et team bestående af case rekrutteringsspecialister og unge talenter med den nyeste viden og direkte kontakt til universiteterne er det lykkedes skabe et spændende og indsigtsrigt alternativ.

HVAD ER CASEFAIR

Casefair er en ny måde at søge job på, som erstatter den forældede jobansøgning med en case, og dermed kvalificerer den indledende dialog mellem kandidat og virksomhed gennem realistiske og engagerende case-opgaver, som giver både kandidat og virksomhed de bedste betingelser for at vurdere om de er et godt match.

Kontaktpersoner

Simon Gundersen

sg@casefair.dk

Adresse

Lyngbyvej 2

2100, København

Danmark

info@casefair.dk

www.casefair.dk

Fagområder

HR Rekruttering Konsulentydelser Softwareløsninger IT