Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere

Don't tell it, show it

Casefair er en casebaseret jobportal, hvor jobansøgningen erstattes med en case. Vi sikrer, at kandidater vurderes på deres relevante kompetencer, og giver alle en fair chance for at skille sig ud fra mængden med det formål at sidestille alle ansøgere.

Om os

Casefair er en ny jobplatform, som erstatter den traditionelle jobansøgning med en case. Vi udfordrer forældede og unuancerede metoder og kvalificerer den indledende dialog mellem kandidat og virksomhed gennem virkelighedsnære og engagerende caseproblemer, som sikre alle kandidater en fair bedømmelse af deres reelle kompetencer og øger diversiteten i virksomhederne. I sidste ende tiltrækker og knytter vi de rette talenter til den rette virksomhed.

Sådan startede det hele...

Casefair blev stiftet i efteråret 2017 af Simon Gundersen og Emma Due Bitz. Sidenhen har de arbejdet benhårdt på at skabe det rekrutteringsformat, de undrede sig over ikke fandtes. De ville gøre op med den mur af bias og forudindtagethed, man som nyuddannet ofte bliver mødt med, når en uddannelse og begrænset arbejdserfaring er alt, man har at sælge sig selv på. Forankret i den seneste videnskab, veldokumenteret research, praktisk erfaring og et stærkt professionelt team bestående af case rekrutteringsspecialister og unge talenter med den nyeste viden og direkte kontakt til universiteterne, er det lykkedes at skabe et spændende og indsigtsrigt alternativ, hvor jobansøgningen erstattes med en case.

Ledelse

Simon Gundersen

Co-founder

Simon er vores ekspert inden for både det psykologiske og økonomiske domæne. Han er nytænkende og idégenererende med en stor evne til at kombinere og sammenkoble det bedste fra de humanvidenskabelige og kvantitative fagområder.

+ 45 27 51 97 07

Emma Bitz

Co-founder

Emma er vores bindeled mellem ambitiøse talenter og virksomheder. Hun har længe arbejdet for at fremme unge kvinder i erhvervslivet og har en stor indsigt i unge kandidaters krav og forventninger til det moderne jobmarked.

+ 45 40 74 14 10

Bestyrelse

Kræn Østergaard Nielsen

Bestyrelsesformand

Jack Petersen

Bestyrelsesmedlem

Jannik Liedner

Bestyrelsesmedlem

2018

Blev virksomheden lanceret

36

Virksomheder er tilmeldt

35

Unikke cases online nu